Інтер’єр вітальні в квартирі від Geometrix Design- фото-звіт для вас

Нещодавно завершила розробку дизайну складних кімнат творча команда Geometrix Design, яка стверджує, що паралельно йдуть прямі лінії для їхнього клієнта можуть перетнутися. Якщо вам потрібні поради дизайнерів, сміливо звертайтеся до людей, здатним творити чудеса в звичайнісінької плануванні.

Вражає проект спільної кімнати, яка виступає в якості спеціально створеної області вітальні для сім’ї музикантів. У прес-релізі архітектори виділили свою головну задачу: придумати пристрої і пристосування для зберігання музичного обладнання, книг і іншого приладдя, при всьому цьому, не роблячи кімнати ще вужчими.

Крім цього потрібно добре продумати місце для сну, системи зберігання одягу, а також з урахуванням роду занять членів сім’ї, створити особливі умови в приміщенні для репетицій і уроків.

Дизайнери вирішили порушити геометричне простір кімнати, порізаний його ламаними лініями, таким чином, позбувшись звичних тупикових варіантів планування, внісши в проект унікальне кредо: на площині з точки до прямої лінії існує тільки один єдиний перпендикуляр.

Хочеться обговорити дизайн інтер’єру квартири після того, як в ній попрацювали справжні майстри в геометрії простору.

Стіна з телевізором була задекорована панелями з повсті (повсть є дуже хорошим звукоізоляційним матеріалом); між панелями було вбудовано м’яке точкове освітлення, а сама стіна розроблена таким чином, що вона справляє враження легкості і легкості.

Центральна частина кілька видається вперед по відношенню до основної стіни і служить шафою для зберігання речей. Під різними кутами до вертикалі в невеликих поглибленнях вмонтована світлодіодна стрічка.

До нижньої і верхньої частини однієї зі стін прикріплені дзеркала, так що створюється враження, що сама стіна підвішена. Завдяки використанню дзеркал простір візуально розширюється. Дизайнери врахували і ще одну особливість. Настрій і емоційний стан музикантів, які проживають в цій кімнаті, може змінюватися і буде потрібно певна атмосфера.

Допоможе створити її світлове рішення зі світлодіодним підсвічуванням, однорідний стриманий теплий колір якої може бути змінений в будь-який момент, при цьому інтер’єр стане виглядати ексцентрично і стильно, зовсім по-новому.

Думаємо, що відвідувачам було цікаво познайомитися з цим оригінальним проектом російської студії, система координат якої лежить в площині нового тисячоліття.